Tips en inspiratie

Hoe omkleden op het strand?
Welke zwembroek moet je dragen in Italië?
Hippe strakke zwembroek kopen
Zwembroeken met palmbomen, hot or not?
Top 5 stranden in Europa om te zwemmen
Hoe moet een strakke zwembroek zitten?
Welke zwemkleding is hot voor de heren deze zomer
Zwembaden in Nederland mogen vanaf 11 mei weer open
De zwemboxer voor jongens trends van 2020

Zwembroeken voor mannen 

Op Strakkezwembroek.nl vind je vrijwel zeker een zwembroek die bij je past! Kies je voor een stoere zwemboxer, of geef je de voorkeur aan een zwemshort? Ook een zwemslip of zwemstring voor mannen worden populairder. Mede door het feit dat het dragen van een strakke zwemslip verplicht is in verschillende Europese vakantielanden. Het bekendste voorbeeld hiervan is Frankrijk. In de zwembaden bij campings en resorts mag normaliter geen wijde zwemshort gedragen worden. Aan welk type zwembroek voor mannen geef jij de voorkeur?

Verschillende zwembroeken voor jongens

Ons assortiment bevat zwembroeken voor mannen, jongens en zelfs baby’s! Kijk goed naar de maat van een zwembroek, om er zeker van te zijn dat deze aansluit op je lichaam. Een zwemslip voor jongens mag niet te wijd zitten. Vaak wordt een zwemslip of zwemboxer voor jongens al iets wijder als je deze geregeld wast. Naast de strakke zwembroeken voor jongens, vind je op deze website verschillende zwemshorts. Kies je voor een zwemshort met halflange pijpen, of voor een echt surfersshort? Een surfersshort heeft vaak langere pijpen tot aan of net over de knieën.

Strakke zwembroeken voor mannen

Volwassen mannen kiezen steeds vaker voor een strakke zwemboxer, zwemslip of zwemstring voor heren. Niet alleen omdat het dragen van een wijde zwemshort niet overal is toegestaan. Ook omdat een strakke zwembroek je afgetrainde lichaam beter laat zien dan een wijd zwemshort. Vind je het minder prettig om met een strakke zwembroek over het strand te lopen? Kies in dat geval voor een modieuze zwemshort. Met name de zwemshorts voor heren met halflange pijpen doen het goed.

Zwembroeken voor heren vergelijken

De zwembroeken voor mannen worden in verschillende soorten, modellen en van diverse merken aangeboden. Kies je voor een wijde zwemshort van de HEMA, of geef je de voorkeur aan een strakke zwemslip van Speedo? Ga je daarbij voor een model met een vaste kleur, of neem je een zwembroek met een patroontje?