Dragen jongens graag een strakke zwembroek?

Om de strakke zwembroek is vaak een hoop te doen. Vaak wanneer de vakantieperiode weer in het verschiet ligt en de vakanties naar Frankrijk weer volop geboekt worden, schieten de vragen over de strakke zwembroeken op forums als paddenstoel uit de grond. Wat is er precies aan de hand met de strakke zwembroek en jongens/mannen? Dragen jongens en mannen de strakke zwembroek nu wel of niet graag? Wij zochten het voor je uit en geven je in dit artikel de antwoorden.

Zit een strakke zwembroek lekker?

Veel mensen kennen de verhalen wel van jongens en mannen die klagen dat de strakke zwembroek alles afknelt, dat hun piemel te groot is voor een strakke zwembroek etc. Al deze verhalen zijn eigenlijk onzin. Een strakke zwembroek kun je namelijk in verschillende maten kopen en verschillende soorten. Zo is er een zwemslip, zwemboxer of een jammer te koop. Ook heb je deze zwembroeken dan nog in verschillende vormen van stretch. De ene zwembroek zit daarmee iets strakker dan de andere zwembroek.

De echte reden dat jongens deze argumenten gebruiken is de angst voor de strakke zwembroek. In een strakke zwembroek kun je namelijk zeer goed de grote en de vormen van de piemel en van de ballen van de jongen zien. Om dit open en bloot te tonen zorgt voor enige angst bij jongens en bij mannen.

In werkelijkheid zit de strakke zwembroek bij jongens namelijk zeer fijn. Het is niet voor niks dat veel jongens een boxershort onder hun zwembroek dragen. Een strakke zwembroek zorgt namelijk voor ondersteuning van de ballen en van de piemel. Op deze manier wiebelt het niet alle kanten op.

Stiekem voelen mannen zich sexy

Veel jongens die eenmaal een strakke zwembroek gewend zijn willen niets anders meer. Naast dat het fijner zit voor het gehele zaakje, voelen veel jongens zich stiekem ook nog eens super sexy in de nauwsluitende zwembroek. Mannen en jongens die al langer een strakke zwembroek dragen worden ook steeds zelfverzekerder in hun zwembroek. Dit zie je vaak terug in het feit dat deze jongens nog kortere zwembroeken zoals de mini zwembroek en nog strakkere zwembroeken durven te dragen.

De omgeving moet wennen aan de strakke zwembroek

Niet alleen de jongen die besloten heeft een strakke zwembroek te gaan dragen moet wennen aan de nieuwe strakke zwembroek, ook de omgeving moet wennen. Vaak is het even slikken voor moeders en vaders wanneer hun zoon besloten heeft een strakke zwembroek te gaan dragen. Opeens is weer zichtbaar in zijn zwembroek of hij een grote of een kleine heeft, een dikke of een dunne en of hij slap of stijf in de zwembroek zit. Toch zijn vaders en moeders vaak al snel van de schrik bekomen, want hoe sexy hun kind erbij loopt maakt natuurlijk al snel een hoop goed. Ook hebben ouders natuurlijk het voordeel dat zij hun jongen vaker naakt gezien hebben. Vaak voeden Nederlandse ouders hun kinderen ook op de manier op dat zij zich niet hoeven te schamen voor hun lichaam.

Ook wanneer je gaat zwemmen met een vriendengroep zal de vriendengroep even moeten wennen aan je nieuwe strakke zwembroek. Veel jongens zullen in het begin even een grapje maken, bedenk vooral dat deze grappen voort komen uit onzekerheid. Vaak vinden ze het na enkele minuten al normaal en dragen de andere vrienden na verloop van tijd ook graag een sexy strakke zwembroek.

Conclusie strakke zwembroek

Jongens die op dit moment nog geen strakke zwembroek dragen zullen het niet snel toegeven, maar jongens dragen zeer graag een strakke zwembroek. De angst houd hun tegen om dit vaak te doen. De laatste jaren zie je echter steeds meer jongens en mannen overstappen op de strakke zwembroek. De jongens en mannen die eenmaal een strakke zwembroek zijn gaan dragen willen ook niets liever meer dan een strakke zwembroek. Ook vrouwen zien jongens veel liever in een strakke zwembroek dan in een wijde zwembroek of Beach short. De conclusie die wij kunnen trekken uit de vraag of jongens graag een strakke zwembroek dragen is dus volmondig Ja!

Een strakke zwembroek voor jongens of mannen kopen?

Bekijk snel alle online beschikbare strakke zwembroeken voor mannen en jongens