Een witte zwembroek voor mannen, wie durft?

Ben jij die zelfverzekerde man die niet bang is om zijn lichaam te showen? Waarom zou je jezelf niet nog sexyer presenteren op het strand of in een zwembad? Veel mannen kiezen vaak voor de zwarte zwembroek, deze is veilig en eigenlijk heel erg saai. Durf jij het anders te doen en te kiezen voor de super sexy strakke witte zwembroek? Wij zetten de mooiste en meest geliefde witte zwembroeken voor je op een rijtje.

1: De strakke witte zwemboxer

De strakke witte zwemboxer is toch wel de zwembroek voor de zeer zelfverzekerde man. Met een witte strakke zwemboxer en een lekker bruin lichaam steel jij zeker de show. Een strakke witte zwemboxer laat zeker zien wat jij als man in huis hebt. De witte strakke zwemboxer is voor de dames extra sexy als je het water verlaat!

2: De strakke witte zwemslip

De strakke witte zwemslip is ook echt een model voor de zelfverzekerde man en de man die zich graag laat zien. De strakke witte zwemslip brengt het zaakje van de man allemaal wat dichter bij elkaar en een witte zwembroek durven niet veel mannen te dragen. Je valt dus zeker op in deze sexy verschijning.

3: De strakke witte zwemstring

Niet naakt zonnen of in een zondoorlatende zwembroek zwemmen, maar wel strak gebruinde billen? Dan is de strakke witte zwemstring iets voor jou. Met de witte zwemstring is voor alles netjes bedekt, maar blijven je billen volledig in zicht.

4: De witte wijde zwemshorts

Voor deze witte zwembroek heb je eigenlijk totaal geen lef nodig. De witte wijde zwemshort staat natuurlijk leuk op een gebruind lichaam, maar is ondertussen wel behoorlijk uit de mode. De witte wijde zwemshort zal je vaker op het strand treffen van een witte strakke zwembroek, niet omdat hij populairder is, maar wel omdat minder jongens de witte strakke varianten van de zwembroek durven te dragen.