Haal je zwembroek uit de kast, er is een hitte golf op komst!

Hadden wij de afgelopen weken nog enkele dagen zon en zeer veel regen in Nederland. Vanaf nu is er een hitte golf op komst en mag jij je strakke zwembroek weer uit de kast halen. De aankomende dagen krijgen wij in Nederland namelijk te maken met een heuse hitte golf. Het zal dus echt een week worden om weer heerlijk te zonnen of te zwemmen in je strakke zwembroek.

Wat is een hitte golf?

Een hitte golf hebben wij in Nederland alleen wanneer het meerdere dagen achtereen sluitend als er vijf dagen achter elkaar een temperatuur van 25 graden en drie dagen van meer dan 30 graden zal worden bereikt.  Bij een hitte golf trekken veel mannen hun sexy zwembroek weer aan en proberen weer heerlijk bij te bruinen.

Gevaar van een hitte golf

Een hitte golf is zeker niet zonder gevaar en een goede voorbereiding is daarom van belang. Ben jij van plan om je strakke zwembroek uit de kast te halen? Dan zijn er een aantal zaken om zeker rekening mee te houden. Een strakke zwemslip dragen of een strakke zwemboxer dragen zorgt al snel voor een heerlijk mooi bruin mannen lijf. Echter kan een hitte golf ook al snel zorgen voor een verbrande huid en daarom is het belangrijk om je lijf goed in te smeren en je lichaam te beschermen tegen de UV straling van de zon.

Kleine zwembroek heren

Hoe kleiner de zwembroek hoe egaler je huid zal kleuren, dat is iets wat steeds meer mannen ook door hebben. Waar vrouwen al enkele jaren roepen om meer strakke en kleinere zwembroeken bij mannen op het strand en in het zwembad, heerst er bij mannen angst om de strakke zwembroek te dragen. Toch zien wij de afgelopen jaren dat steeds meer mannen de strakke zwembroek durven te dragen en ook dat steeds kleiner worden. De mannen verbergen dus steeds minder wat zij in huis hebben met de strakke mini zwembroek.

Alle zwembroeken online bekijken en direct bestellen voor de hittegolf?

Bekijk het volledige  aanbod aan zwembroeken voor mannen en voor jongens