Hoe kind omkleden op het strand?

Ter navolging op ons artikel; Hoe omkleden op het strand, zijn er ook veel vragen gekomen hoe je een kind om moet kleden op het strand. De afgelopen jaren zijn ouders steeds preutser geworden en daarom komen er meer vragen over hoe je een jongen om moet kleden op het strand. Een jongen omkleden op het strand kan namelijk heel makkelijk en in dit artikel geven wij je op deze vraag het antwoord.

Zwembroek thuis aantrekken

De zwembroek van de jongen thuis aantrekken is natuurlijk de meest gemakkelijke optie wanneer je kind al helemaal zindelijk is. Maar voor kinderen die nog niet zindelijk zijn en een luier dragen is dit niet altijd een optie. Wanneer je aangekomen bent op het strand moet je nog vaak de luier vervangen voor een schone luier of een zwemluier. Voor veel ouders valt deze optie om de jongens zwembroek thuis aan te doen al af.

Jongen omkleden op het strand

Schaamte voor het omkleden bij jongens bestaat vaak nog niet bij jongens, veelal ouders zorgen ervoor dat deze schaamt ontstaat. Een jongen vindt het daarom vaak geen enkel probleem om zijn zwembroek op het strand aan of uit te doen. Wil je weten wat de opties zijn om jongens om te kleden op het strand? Wij zetten de opties voor je op een rijtje.

1: Omkleedhokje of WC

Vaak hebben stranden wel een strandtent en een strandtent heeft vaak een toilet. Sommige strandtenten hebben zelfs voor mensen en kinderen een speciale omkleedruimte. Gebruik maken van deze ruimtes kost vaak geld en het kan voorkomen dat je ver moet lopen om bij de strandtent te komen. Vaak zijn er op stranden maar een beperkt aantal strandtenten te vinden.

2: Omkleden achter een handdoek

Je kunt je zoontje natuurlijk altijd even omkleden achter de handdoek. Niemand die hem ziet en wel een schone mooie zwembroek aan. Vaak is dit niet de meest praktische oplossing en zorgt het omkleden van jongens achter een handdoekje voor wat gestuntel.

3: ZwemPoncho kinderen gebruiken

Voor kinderen die omgekleed moeten worden of kinderen die wij graag een beetje extra warm willen houden is de zwemPoncho voor kinderen gemaakt. Deze poncho trek je aan bij je zoontje en je kunt zonder bekijks de zwembroek van je jongen aan of uit doen. De poncho’s zijn in verschillende prijsklassen te vinden en kun je hier bestellen.

4: Kleed je als jongen even snel om op het strand!

De meest makkelijke en goedkoopste manier van een jongen omkleden op het strand? Niet te preuts zijn en gewoon even snel de zwembroek uit, afdrogen en een nieuwe zwembroek of onderbroek aan. Sommige kinderen lopen en zwemmen op het strand altijd bloot, er zullen dus geen mensen zijn die een probleem maakt van omkledende jongens op het strand.

Een nieuwe strakke jongens zwemboxer kopen voor op het strand?

Een mooie sexy jongens zwemboxer kopen met een optimaal draagcomfort voor jongens op het strand?