Hoe omkleden op het strand?

Haal je zwembroek maar uit je kast, want de tropische temperaturen in Nederland en de rest van Europa komen er weer aan. Geen mooie of goede zwembroek in je kast liggen? Dan is het tijd om een nieuwe zwembroek te kopen. Meedoen met de laatste trends? Koop dan een mooie strakke zwembroek. Vergelijk alle zwembroeken in ons overzicht. Maar ongeacht of je nu een sexy zwembroek in je kast hebt liggen of niet,  je kent vast het probleem van het omkleden als man op het strand. In dit artikel geven wij je antwoord op de manier waarop jij je als man of jongen omkleed op het strand.

Zwembroek thuis aantrekken?

Veel jongens en mannen kiezen ervoor om de zwembroek al thuis aan te doen of op hun vakantieadres. Dit voorkomt dat je bij aankomst op het strand je boxershort moet omwisselen voor je sexy zwembroek.

Een natte zwembroek

Heb je de hele dag lekker doorgebracht op het strand en heb je genoten van het zwemmen in de zee? Dan is je zwembroek waarschijnlijk nat. Een natte zwembroek kun je natuurlijk makkelijk laten opdrogen in de zon wanneer je hem nog aan hebt. Maar soms wil je nog even een duik nemen in de zee voordat je weer naar huis of naar je vakantieadres vertrekt.

Een natte zwembroek aanhouden is natuurlijk altijd een optie, je moet er dan alleen geen broek overheen doen. Wanneer je een broek over je zwembroek doet krijg je allemaal natte plekken in de broek die je over je zwembroek hebt gedaan.

Wil je je niet omkleden op het strand? Dan is het natuurlijk ook een optie om alleen je natte zwembroek aan te houden. Ook met een natte strakke zwembroek zoals een strakke zwemboxer of een strakke zwemslip kun je prima over straat.

Toch is het aanhouden van een natte zwembroek niet aan te raden, een natte zwembroek op de fiets kan bijvoorbeeld zorgen voor irritaties in je liezen. De beste oplossing is om je toch even om te kleden op het strand.

Hoe als man of jongen omkleden op het strand?

Het fijnste is natuurlijk altijd als je in droge kleding weer naar huis kunt gaan. Voor sommige mensen is het omkleden op het strand een groot probleem. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om je om te kleden op het strand.

1: Omkleedhokje of WC

Op sommige stranden zijn er strandtenten te vinden die toiletten aanbieden en soms zelfs speciale omkleedhokjes. Het gebruik van omkleedhokjes en toiletten bij strandtenten zijn niet altijd gratis, je moet jezelf dus afvragen of je hier veelal geld voor wil betalen. Ook moet je in sommige gevallen een flinke afstand lopen naar de strandtent.

2: Omkleden achter een handdoek

Veel mensen herkennen de situatie wel, omkleden achter een handdoek. Niet bepaald de makkelijkste manier en veelal ziet het er nog erg stuntelig uit. Wij doen alles om de handdoek omhoog te houden en vallen hierbij vaak nog bijna om ook. Het is natuurlijk een optie om je natte zwembroek te vervangen, maar niet de meest makkelijke optie!

3: Kleed je even snel om!

Deze manier is de meest makkelijke manier om je om te kleden. Je moet voor deze manier van omkleden als man niet preuts zijn en je natuurlijk niet schamen. Het uittrekken van je natte zwembroek op het strand, je even afdrogen en een nieuwe zwembroek of onderbroek aantrekken is de meest makkelijke manier om droog naar huis te gaan.

Veel mannen zijn bang om hun zwembroek uit te doen op het strand en om zich op deze manier om te kleden. Toch is uit een onderzoek gebleken dat zowel mannen als vrouwen het totaal niet erg vinden als een man even zijn natte zwembroek uit doet, zich afdroogt en een alles daarna weer bedekt!

Een sexy zwembroek scoren voor op het strand?

Een nieuwe zwembroek kopen om te shine op het strand, bekijk ons overzicht.