Kan ik de strakke zwembroek in Frankrijk vermijden?

Ondanks dat de strakke zwembroek de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit aan het winnen is, durven sommige jongens en sommige mannen een strakke zwembroek nog altijd niet te dragen. Deze jongens zijn erg bang voor het strakke zwembroekenmodel en willen er alles aan doen om maar geen strakke zwembroek te hoeven dragen. In Frankrijk op campings, hotels en andere openbare zwembaden ben je echter verplicht om een strakke zwembroek te dragen. 

Zijn er dan echt geen opties om de strakke zwembroek in Frankrijk te vermijden? Die zijn er zeker wel, er zijn mogelijkheden in Frankrijk om in een wijde zwembroek te zwemmen. Toch zijn wij wat mening dat je je beter over je angst heen kan zetten en gewoon die sexy strakke zwembroek aan kunt trekken. Iedereen draagt hem tenslotte en hij is echt helemaal super hip. Wist je overigens dat vrouwen en meisjes een man in een strakke zwembroek super sexy vinden? Genoeg redenen dus om hem gewoon aan te trekken en de rest van dit artikel over te slaan. Wil je er toch alles aan doen om de strakke zwembroek te vermijden in Frankrijk? Lees dan onze onderstaande tips. 

Tip 1: Ga zwemmen in de natuur

De beste tip is misschien wel om te gaan zwemmen in de natuur in Frankrijk. Op bijvoorbeeld het strand is een strakke zwembroek niet verplicht. Je kunt dus in de natuur zelf kiezen wat voor zwembroek je aan doet. Het is misschien wel belangrijk om te beseffen dat je ook in de natuur overwegend mannen en jongens ziet in strakke zwembroeken. In een wijde zwembroek val je dus wel extra op, maar een strakke zwembroek is absoluut niet verplicht in Frankrijk in de natuur. 

Tip 2: Zet je eigen zwembadje op 

Deze tip is natuurlijk niet mogelijk in een hotel. Maar op een camping of bij een huisje prima te doen. Het opzetten van je eigen opblaaszwembad is een manier om geen strakke zwembroek in Frankrijk aan te hoeven doen. Natuurlijk ben je dan wel erg beperkt in het oppervlakte dat je kunt zwemmen, maar je hebt wel heerlijke verkoeling. 

Tip 3: Kies een camping waar de wijde zwemshort is toegestaan 

Niet alle campings in Frankrijk zijn het eens met de door de overheid opgestelde regels over het dragen van de strakke zwembroek. Sommige campings hebben daarom besloten deze regels niet te hanteren en kiezen er bewust voor om ook de wijde zwemshort toe te staan op de camping. Hiermee neemt de camping eigenaar wel een groot risico en daarom zijn dit maar een zeer beperkt aantal campings. Zoek je een aantal campings in Frankrijk waar de wijde zwemshort is toegestaan? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tip 4: Zet je over je angst heen

De makkelijkste oplossing die jouw de meeste mogelijkheden zal bieden is om je toch over je angst heen te zetten. Durf die strakke zwembroek in Frankrijk gewoon te dragen en wees trots op je lichaam. Je zal zien dat je al zeer snel zal wennen aan het dragen van een strakke zwembroek in Frankrijk en dat je angst eigenlijk nergens voor nodig was. Wil je tips om je zekerder te voelen in je strakke zwembroek? Lees dan ons artikel met tips om je zekerder te voelen in je strakke zwembroek.

Een nieuwe zwembroek kopen?

Bekijk ons volledige heren en jongens zwembroeken aanbod.