Rob Jetten mag van D66 niet op de foto in strakke zwembroek

Waar Therry Baudet het afgelopen jaar foto's op zijn Instagram plaatste van zichzelf in zwembroek, hoeven we dat van Rob Jetten niet te verwachten. Rob Jetten gaat dit jaar ondanks de coronacrisis en de gevaren gewoon op vakantie. Ook veel andere Nederlanders trekken dit jaar ondanks de gevaren naar de stranden van Spanje, Frankrijk en andere populaire Europese vakantielanden. Veel jongens en mannen kiezen ervoor om een nieuwe strakke zwembroek aan te schaffen wanneer ze op vakantie gaan en de mooiste plaatjes op instagram te posten. Toch ligt dit voor Rob Jetten van D66 allemaal net even anders, hij mag dit soort foto's namelijk niet posten op Instagram. 

Geen sexy zwembroekfoto van Rob Jetten

De pr-afdeling van D66 is richting zijn belangrijke politicus erg streng. Ze hebben Rob Jetten namelijk nadrukelijk op zijn hart gedrukt dat er geen foto's van hem in zwembroek op Instagram mogen verschijnen. De afdeling wil namelijk voorkomen dat het gesprek op het nieuws gaat over de inhoud van de zwembroek van Rob Jetten, het partij belang staat daarbij voorop. Dit melde Rob Jetten zelf in de aflevering van Shownieuws op SBS6 van donderdavond. 

Rob Jetten vertelde dat de pr-afdeling erg bang is dat de sexy zwembroekfoto's van Rob Jetten in een strakke zwembroek het shownieuws gaat domineren. De politus mag daarom geen bulge zwembroek foto's plaatsen. “Ik mag volgens mij van mijn persvoorlichter in elk geval geen foto’s in zwembroek op Instagram zetten. Ha ha. Ik hoop dus dat andere mensen dat ook niet van mij doen.”

Strakke zwembroek Rob Jetten

Niet alleen een strakke zwembroek voor Rob Jetten op Instagram is verboden door de partij, ook foto's van Rob Jetten in een wijde zwembroek zijn niet toegestaan. Ook steeds meer mannelijke politicus kiezen steeds vaker voor de strakke zwembroek voor heren. Omdat deze zwembroeken minder verbergen wat de politicus in huis heeft in zijn broekje zorgt voor sommige politieke partijen voor regels over het posten van zwembroekfoto's op instagram.