Top 3 vakantiebestemmingen in 2021 met zwembad

De behoefte aan leuke vakanties is dit jaar groter dan ooit. Door de coronacrisis zijn veel mensen al lange tijd niet meer op vakantie geweest. De kans dat wij dit jaar weer op vakantie mogen begint steeds groter te worden. Daarom zoeken mensen op dit moment massaal naar luxere vakanties. Vooral vakantiebestemmingen met zwembaden zijn daarbij enorm populair. Wij zochten uit wat voor 2021 de 3 meest populaire bestemmingen met zwembaden zijn.

1: Frankrijk

Frankrijk is al vele jaren het populairste vakantieland van Europa voor Nederlanders. In Frankrijk kunnen vakantiegangers genieten van de prachtige natuur en landschappen. Voor de vakantieganger die gek is op zon, zee en strand is Frankrijk ook de ideale vakantiebestemming.

Naast het strand heeft Frankrijk natuurlijk een hoop verschillende soorten accommodaties te bieden. Zo kun je verblijven in hotels, B&B en op campings en glampings. Zeer veel accommodaties in Frankrijk zijn voorzien van zwembaden en richten zich op de buitenlands toerist.

Wist je dat een strakke zwembroek in Frankrijk verplicht is? Lees hier alles over in ons artikel waarom een strakke zwembroek in Frankrijk.

2: Griekenland

Ook Griekenland is al jaren populair onder de Nederlandse toeristen. Griekenland heeft accommodaties met zwembad in verschillende kwaliteitsklassen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 1 tot 4 sterren camping met zwembad in Griekenland, maar ook zeker voor een 1 tot 4 sterren hotel met zwembad. Of wat dacht je van een huisje aan de kust met een privé zwembad? Het land heeft accommodaties en vakanties te bieden voor ieder zijn wensen.

Graag op vakantie naar Griekenland? Het Out of the Blue Capsis Elite Resort is één van de luxere resorts bij zee in Griekenland. Tevens beschikt dit resort over een eigen zwembad, het zwembad is gelegen direct aan zee, dit zorgt voor een prachtig uitzicht.

3: Spanje

In 2021 is de afsluiter van deze lijst het zeer populaire Spanje. Wanneer wij Spanje noemen dan denken de meeste mensen toch al snel aan strand en zee. Spanje kent vele zonuren en is daarom uitermate geschikt voor een prachtige zonvakantie aan het zwembad of op het strand. Spanje heeft naast het grote aantal zonuren nog een enorm voordeel, de prijs. De prijzen van een vliegticket en de accommodaties in het land met zwembad zijn in verhouding met andere landen zeer scherp geprijsd.