Waar een zwembroek kopen?

Het mooie weer in Nederland is weer in aantocht, tijd voor een nieuwe zwembroek dus. Maar waar koop je nu precies een wijde zwembroek, strakke zwembroek of een heren zwemslip die van goede kwaliteit is? Veel winkels bieden een goede kwaliteit zwembroek aan, echter is er een duidelijk verschil tussen de goedkope varianten en de wat duurdere varianten. De duurdere varianten hebben vaak dikkere stof, gaan langer mee en heb een beter draagmodel. Uiteindelijk zitten de duurdere varianten dus beter en mooier dan de goedkopere varianten strakke en wijde zwembroeken.

Eén ding raden wij je sowieso af, om een zwembroek te kopen bij de Action. Deze zwembroeken hebben geen goede pasvorm en stralen niet het sexy imago uit dat je graag wil uitstralen in je zwembroek. Onderstaand een aantal tips van goede winkels om je zwembroek aan te schaffen. Om het je makkelijk te maken kun je op de naam klikken van de winkel en kom je direct op de pagina met heren zwembroeken van de webshop terrecht. 

Yourunderwearstore Zwembroeken

Yourunderwearstore heeft een groot assortiment aan Sexy heren zwembroeken. Het aanbod bestaat uit diverse merken zwemshorts, zwemboxers en zwemslips. Yourunderwearstore heeft zelfs voor de man die echt niet bang is zich te laten zien zwemstrings in zijn assortiment. 

Justunderwear Zwembroeken

Justunderwear heeft verschillende soorten zwembroeken voor mannen in het assortiment. Alle zwembroeken van Justunderwear zijn van hoge kwaliteit. In het assortiment van Justunderwear zitten verschillende soorten zwembroeken voor mannen, zoals strakke zwemboxers, zwemshorts, zwemslips voor mannen en jammers.

Dimenno Zwembroeken

Dimenno is een betrouwbare webshop in ondermode en zwembroeken voor mannen. De webshop van Dimenno bestaat uit korte zwembroeken, wijde zwembroeken en strakke zwembroeken. Dimenno heeft ook zwembroeken in het assortiment voor jongens. 

Brunotti Zwembroeken

Brunotti is naast Speedo misschien wel één van de bekendere zwembroekmerken in Nederland. Dit terwijl Brunotti een merk is dat nog veel meer sportartikelen op de markt heeft. Brunotti heeft in zijn assortiment een aanbod van verschillende soorten zwembroeken, zowel voor jongens als voor mannen. Het aanbod bestaat uit strakke zwemboxers, wijde zwemshorts en boardshorts. Het merk Brunotti richt zich op de sportieve mannen en jongens. 

Bol.com Zwembroeken

Wie kent bol.com niet? Bol.com heeft een groot assortiment aan strakke zwembroeken, wijde zwembroeken, zwemslips, jammers en zwemstrings. Het aanbod bestaat uit zowel zwembroeken voor mannen als zwembroeken voor jongens en zwembroeken voor baby's. 

Nog meer zwembroeken bekijken?

Bekijk ons totale overzicht aan strakke zwembroeken, wijde zwembroeken en zwemslips. Zowel kinderzwembroeken, babyzwembroeken en heren zwembroeken