Wat zegt het soort zwembroek over de man?

Strakke zwembroeken met korte pijpjes, modellen zonder pijpjes en wijde zwembroeken; je komt ze in tal van maten, modellen en soorten tegen. Wist je dat een zwembroek vaak iets over het karakter van een man zegt? In dit artikel zoomen we hier verder op in! Vergelijk de keuze voor een bepaalde zwembroek met de rest van de kleding uit je kledingkast. Niet voor niets wordt vaak gezegd: je bent wat je draagt. Overigens zegt zwemkleding niet alleen wat over het karakter van een man. Ook de zwemkleding die door vrouwen wordt gedragen zegt vaak iets over hun karaktertrekjes. Reden genoeg om dit artikel eens te lezen!

Mannen met een zwemslip

De zwemslip is terug van weggeweest! Steeds vaker laten mannen de wijde zwembroek liggen, om naar het zwembad of strand te trekken met een strakke zwembroek. Het zijn voornamelijk mannen met een groot zelfvertrouwen, die voor dit type zwembroek kiezen. Dit is overigens niet voor niets. Mannen met zelfvertrouwen hebben vaak een goed lichaam en zijn daar trots op. Geen mannen met kleine buikjes, maar mannen met een atletische lichaamsbouw. De kans is groot dat je deze mannen ook terugvindt in de sportschool!

Een zwemslip met pijpjes

Een variant op de strakke zwemslip is een model met pijpjes. Deze zwembroek is ideaal voor mannen die trots zijn op hun billen. Ze weten dat deze gezien mogen worden en accentueren het met hun strakke zwembroek. Ook onder iets oudere mannen zijn deze zwembroeken populair. Net als bij de strakke zwemslip, is ook de zwemslip met pijpjes voornamelijk populair onder de bezoekers van een sportschool. Zij hebben geen overtollig buikvet, maar zijn vaak afgetraind. De trots op hun lichaam tonen ze met een strakke zwembroek.

Heren met een wijde zwembroek

De wijde zwembroek werd voorheen vaak gedragen door de echte surfers. Mannen met lang, vaak ietwat wild haar. Let wel, het gaat hier om de zwembroeken met lange pijpen. Er zijn namelijk ook zwembroeken met korte wijde pijpen. Deze zijn populair onder een andere groep mannen, waarover later meer. De wijde zwembroek is ideaal voor een man met een klein buikje, een man die het liefst zo relaxt mogelijk door het leven gaat, enzovoorts. Kortom, een perfecte zwembroek voor de levensgenieter! Je vindt de mannen met dit type zwembroek terug op hun surfboard of aan de bar van een gezellige strandtent. Schroom niet om eens een praatje met ze aan te knopen. Ze zijn vaak bijzonder open en sociaal!

De wijde zwembroek met korte pijpen

Voor mannen die tussen beide categorieën vallen (de sportschoolbezoeker en de surfdude) zijn er de zwembroeken met korte wijde pijpen. Ideaal voor iemand die geen afgetraind lichaam heeft, maar wel mee wil gaan met de laatste modetrends! Het zijn vaak mannen met een leuke, vlotte kledingstijl. Het feit dat ze geen afgetraind lichaam hebben zegt overigens niet, dat ze niet sportief zijn. Het zijn de voetballers, de hardlopers en de wielrenners die voor deze zwembroeken kiezen. Geen buikje, maar ook geen reusachtige spieren! 

Foto door Ron Lach via Pexels

 Een super mooie strakke zwembroek kopen voor mannen? 

Bekijk al onze zwembroeken en koop snel een mooie strakke zwembroek voor mannen.