Welke zwembroek in Frankrijk?

Ga je naar Frankrijk op vakantie? Dan heb je vast al wel eens gehoord van het feit dat er in Frankrijk speciale zwembroek regels gelden voor mannen. In Frankrijk heb je daarom minder keuze in de soorten zwembroeken die je mag dragen in het zwembad.

Simpel gezegd is het zo dat wijde zwembroeken in Frankrijk in het zwembad verboden zijn voor mannen. Toch is het niet zo dat deze regel alleen voor mannen is, ook vrouwen mogen geen wijde zwemkleding in Frankrijk aan. Het is dus voor elk geslacht verboden om wijde zwemkleding aan te hebben in het zwembad. De eigenaar van het zwembad, bijvoorbeeld het hotel of de camping kan bij constatering van wijde zwemkleding van gasten een erg hoge boete krijgen. In het uiterste geval kan het zelfs voorkomen dat een zwembad in zijn geheel gesloten moet worden. 

Welke zwembroek in Frankrijk voor mannen? 

Zoals bovenstaand beschreven mogen er geen wijde zwembroeken gedragen worden in de Franse zwembaden. Op het strand bijvoorbeeld mag een wijde zwembroek weer wel. Maar ook op het strand lopen veel mannen en jongens de hele dag in een strakke zwembroek rond. Veel jongens en mannen zijn bang om de strakke zwembroek voor het eerst te dragen. Wanneer een jongen eenmaal de strakke zwembroek gedragen heeft willen ze vaak niets anders meer. Een strakke zwembroek zit namelijk voor de man zeer lekker en het ziet er ook nog eens super sexy uit. Mannen die nog nooit een strakke zwembroek gedragen hebben zullen in het begin het hardst roepen dat een strakke zwembroek niet lekker zit, dat het alles afknelt en dat het niet past. Dit is vooral onzekerheid en is niet gebaseerd op ervaring. Zoals eerder gezegd vinden de meeste jongens uiteindelijk de strakke zwembroek erg lekker zitten.

In strakke zwembroeken heb je ook een keuze. Het aanbod van zwembroeken voor mannen bestaat niet alleen maar uit strak of wijd. Binnen de strakke zwembroeken zijn er namelijk verschillende soorten zwembroeken die in Frankrijk toegestaan zijn. 

In het aanbod van strakke zwembroeken voor Frankrijk heb je bijvoorbeeld de keuze uit de strakke zwemslip. Deze staat vaak bekend als de ballenknijper of de speedo. Maar ook kun je kiezen voor de zeer populaire strakke zwemboxer. Dit is een strakke zwembroek mete pijpjes en lijkt erg op de strakke boxershort. Wanneer je liever nog langere pijpjes wil dan is de zogenaamde jammer een goede oplossing. Deze hebben vaak pijpjes tot net voor of over de knie. Durf jij net een stappje verder te gaan? Dan bestaat er natuurlijk ook nog de strakke zwemstring voor mannen. 

Populaire zwembroeken voor Frankrijk 

Strakke zwembroeken worden onder Nederlandse mannen steeds populairder. Waar er nog een grote groep is die veel angst heeft om een strakke zwembroek te moeten dragen is er ook een grote groep die zich ondertussen in de strakke zwembroek durft te hijzen. 

Vooral de strakke zwemboxer is erg populair om te dragen en zie je daarom ook steeds vaker terug op de stranden en in de zwembaden. De strakke zwemboxer heb je in verschillende kleuren, printen en maten. De normale strakke zwemboxer is erg populair, maar ook de strakke mini zwemboxer begint steeds meer aan populariteit te winnen. De strakke mini zwemboxer is geschikt voor mannen die nog meer van zichzelf durven te tonen. Lees in dit artikel alles over de strakke mini zwemboxer.