Welke zwemkleding is hot voor de heren deze zomer

De zomer van 2020 staat voor de deur. Dit jaar hebben wij een andere zomer dan normaal. Door het Coronavirus reizen wij minder en  zwemmen wij minder. Maar een mooie stoere zwembroek voor heren hoef je niet alleen te dragen in het water. De zwembroeken trends van 2020 voor heren kun je ook zeker dragen in de tuin, in het park of gewoon op straat. Wil jij er goed uitzien in een trendy zwembroek? Of je nu een goede sixpack hebt of niet, kleed je in deze mooie zwembroeken stijlen en geniet van het prachtige mooie zomerweer. 

1: De strakke zwemboxer voor mannen

Dit jaar staat de strakke zwemboxer voor mannen dan toch op nummer één. De strakke zwemboxer voor mannen is de heren zwembroek van 2020. Ondanks dat sommige mannen nog enige schaamte hebben om een strakke zwembroek te dragen, ziet de vrouw de mannen in 2020 het liefste in deze super sexy zwembroek rondlopen.

2: De zwemslip voor mannen

Jaren lang was de zwemslip voor mannen de meest gedragen zwembroek onder zwemmers. De zwembroek staat ook bekend onder de naam Speedo of ballenknijper. Na enkele jaren deed de wijde zwemshort voor mannen zijn intreden en verloor de zwemslip voor mannen rap aan populairiteit. Maar de zwembad is terug en is tegenwoordig bij de zelfverzekerde man enorm populair.

3: Zwemshort voor mannen

De zwemshort voor mannen is nog steeds de meest gedragen zwembroek van dit moment. Dit komt niet omdat de wijde zwembroek voor mannen helemaal hip is, maar vooral omdat veel mannen bang zijn om een zwemslip of een strakke zwemboxer te dragen. Toch is de afgelopen jaren ook bij de wijde zwemshort voor mannen iets veranderd, deze beginnen langzaam maar zeker steeds korter te worden. Waar de zwembroek vroeger nog over de knie moest vallen is het vandaag de dag juist erg hip om een zeer korte wijde zwembroek te dragen. 

Een hippe zwembroek aanschaffen?

Wil je direct een mooie hippe zwembroek voor 2020 aanschaffen?