Zwembaden in Nederland mogen vanaf 11 mei weer open

Bijna twee maanden geleden nam de Nederlandse regering diverse besluiten om de coronacrisis te lijf te gaan. Eén van deze maatregelen was het feit dat zwembaden en saunacomplexen hun deuren moesten sluiten. Nu bijna twee maanden later daalt het aantal besmettingen in Nederland en mag ons land weer langzaam maar zeker meer ondernemen. 

Zwembaden weer open in Nederland

Buitenbaden mochten in Nederland op 29 april 2020 hun deuren alweer openen. De binnenzwembaden mogen hun deuren weer openen vanaf 11 mei 2020. De leeftijd is bij deze opening niet langer van belang, iedereen mag weer gaan sporten in het zwembad. Voor veel zwembaden is het erg kortdag om op 11 mei alweer open te gaan. Vaak hebben de bedrijven maatregelen genomen om de kosten tijdens de sluiting te minimaliseren. Zo werden de baden vaak in de periode niet langer verwarmd om de kosten te laten dalen. Nu mag alles dus weer opgestart worden en mogen de zwembaden hun deuren weer openen. Saunacomplexen moeten hun deuren nog gesloten houden tot 1 september 2020. De zwembaden die vanaf 11 mei weer open gaan moeten zich wel aan diverse regels houden om de verspreiding van corona te voorkomen.

Zwemkleding voor mannen

De opening van de zwembaden in Nederland zorgt ervoor dat het voor jou een mooi moment is om een nieuwe wijde zwembroek of een strakke zwembroek te shoppen. Vooral strakke zwembroeken zijn helemaal hip in 2020 voor mannen. Je kunt hierbij een keuze maken uit een sexy zwemboxer of uit een sexy zwemslip voor mannen. Ook voor jongens is de strakke zwemboxer helemaal trendy en hip. De heropening van zwembaden is dus een mooi moment om jezelf weer eens in een nieuwe sexy en trendy zwembroek te steken. Veel zwemplezier gewenst!

Vandaag nog een nieuwe  zwembroek kopen?

Wij hebben het grootste aanbod aan strakke zwembroeken en wijde zwembroeken voor je op een rijtje gezet.